ТИР СЕРВИЗ И АВТОДИАГНОСТИКА НА ТОВАРНИ И ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И РЕМAРКЕТА.


Тир сервиз.Автодиагностика.Автосервиз.

Knor Bremse

More »

WABCO

More »

HALDEX

More »

Knor bremse

WABCO       

HALDEX

Ремонт на кранове вабко,кнор,халдекс.Всичките кранове се тестват с оригинална апаратура вабко.Обучение на кранове WABCO ABS,ECAS.

ЧИП ТУНИНГ НА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Премахване на AD BLUE

Автодиагностика на камиони

Компютърната диагностика позволява да се прочетат, анализират и изтрият грешки запаметени в различните контролери, управляващи модулите в автомобила ви. Възможно е наблюдаването на данни в реално време от различни системи, като например ABS, ECU на двигателя и др. Компютърна диагностика се препоръчва при закупуването на автомобил втора употреба, при трайно светеща лампа по контролното табло, рязко намаляване на мощността на автомобила (влизане в сервизен режим) и др.  


         След всяка извършена компютърна диагностика получавате разпечатка на резултатите, в която са описани всички запаметени грешки. Това от своя страна ви дава информация относно състоянието на конкретните модули в автомобила и би предотвратило некоректно отношение от страна на сервиза отстраняващ проблемите.

Успешно премахване на AdBlue система при товарните превозни средства от ЕВРО 4,5 посредством "CAN Simulator" за всички модели на VOLVO, RENAULT, IVECO, MAN, DAF, SCANIA.


Системата се симулира успешно от "CAN Simulator" при проблем с някой от елементите й, без да се регистрира диагностична грешка и да се влиза в авариен режим на движение. С елементарна процедура и по всяко едно време системата AdBlue, може да се възстанови без да се активира функцията за симулиране на CAN Simulator.


Ако има проблем със помпата или със някой от компонентите на adblue системата може и да не се отсраняват т.е. симулатора ,симулира напълно цялата система не е нужно тя да работи. По този начин товарният автомобил не влиза в авариен режим.Системата може да се изключва и включва по всяко едно време със проста процедура